Yükselme dönemi

Çalkantılı ve sorunlu (Terim) gerileme ve duraklama ( Lucescu) dönemleri ile devam eden Milli Takımımız Şenol Güneş ile sanki yeniden doğmuş gibi oldu.

Tecrübeli teknik adam takımın başına geçtiğinden itibaren 4 maçı da kazanan milliler bu maçlarda 10 gol atıp 1 gol yedi. Ölçü olmayacak maçlar gibi görünse de Arnavutluk deplasmanı ve bizim gibi yenilenme durumuna geçen Yunanistan’ı yenmek, doğru yolda olduğumuzu göstermekte. Genç oyuncuları parlatmakta ve onlara güven vermekte usta olan Şenol Güneş için milli takım hem zevkli hem de başarılı bir ortam olmaya başladı. Şenol hoca kolej takımı olarak görülen takımımıza Burak, Hasan Ali, Emre, Hakan ve Cenk gibi tecrübeli isimleri alarak gençlik aşılanan takıma tecrübeyi de ekledi. Stajyer öğretmen gibi gördüğü oyuncularla gençlerimize yol gösterecek futbolcular, hem sahada hem saha dışında hocanın yardımcıları olacaktır.

İlk defa Milli Takıma gelip oynayan Nazım, Kenan gibi futbolcuların takıma erken uyumu hocayı sevindirse de biraz da kuracağı kadro için tatlı bir telaşa soktu.

Mbappe, Griezmann, Pavard, Pogba gibi yıldızları ile son dünya şampiyonu Fransa karşısında şansımız az olsa da oynayacağımız oyun ve mücadelemizle başladığımız iyi yolu Güneşli günlerle devam ettirelim...

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum