Haftanın futbolcusu Burak Yılmaz

Süper Lig’in 21. haftası nefes kesen maçlara sahne oldu. Galatasaray’ın Seyrantepe’de Trabzonspor’u 3-1 yendiği karşılaşma ise ‘en çok konuşulanlar’ listesinde zirveye yerleşti... Son düdüğe kadar düşmeyen temposuyla futbolseverlere nefis bir 90 dakika yaşatan müsabakada öne çıkan bir diğer unsur da hakem Ümit Öztürk’ün performansı oldu. Öztürk’ün Trabzonspor’u isyan ettiren kararları Galatasaray’ın galibiyetine gölge düşürdü. Ancak taraftarının coşturduğu Cimbom’un sezon başından bu yana en iyi oyunlarından birini ortaya koyduğunu, 3 puanı hak edecek futbolu oynadığını da belirtmek gerek... Medipol Başakşehir’in evinde BB Erzurumspor ile berabere kaldığı haftada gelen bu galibiyet Sarı-Kırmızılılar açısından daha bir anlamlı oldu.

İkinci yarıda puanı bulunmayan Göztepe ile MKE Ankaragücü’nün kazandığı haftada en acı kaybı yine Fenerbahçe yaşadı. Üst üste gelen iki galibiyetin ardından İstiklal Mobilya Kayserispor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Sarı-Lacivertli takım, yeniden 14. sıraya (averajla) kadar geriledi.

Haftanın en kârlı takımlarından biri de kuşkusuz Beşiktaş oldu. Kartal, Bursaspor’u tartışmalı bir şekilde ‘yuva’ya dönen Burak Yılmaz’ın attığı iki golle devirdi. Tecrübeli santrfor ile Siyah-Beyazlı tribünlerin barıştığı karşılaşmada alınan 3 puanın ardından zirve ile aradaki puan farkı da 9’a indi.

Kazananı Ghilas’ın 89’da attığı nefis röveşata golünün belirlediği Göztepe-Alanyaspor maçının temposu ve Opseth’in kendi kalesini vurması ile geri düşen BB Erzurumspor’un müthiş bir direnç göstererek Başakşehir deplasmanında 1 puanı kurtardığı maç da haftanın dikkat çeken notları arasına girdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.