Yıldırım'ndan 2. darbe iddiasına net cevap: 15 Temmuz'dan daha ağır fatura öderler

Yıldırım'ndan 2. darbe iddiasına net cevap:  15 Temmuz'dan daha ağır fatura öderler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Lozan üzerinden eleştirdiği sözleriyle ilgili Başbakan Yıldırım'dan cevap geldi. Yıldırım 2. darbe iddiasının FETÖ tezviratı olduğunu belirterek "15 Temmuz'dan daha ağır fatura öderler" uyarısında bulundu.

TBMM açılış resepsiyonunda gazetecilere konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lozan Anlaşması'na ilişkin sözlerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Yıldırım, "Lozan üzerinden siyaset Kılıçdaroğlu'na kazandırmaz" ifadelerini kullandı.

LOZAN ELEŞTİRİSİ

Başbakan Yıldırım "Lozan'ı ortaya koyup, Lozan üzerinden siyaset yapmak Sayın Kılıçdaroğlu'na bir şey kazandırmaz. O defterler açılınca üzüleceği çok şeyi göreceksiniz. Fevkalade ayrıştırıcı bir dil kullandı, bunu da doğrusu tasvip etmek mümkün değil" açıklamasında bulundu. 
 
Başbakan Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:
 
"Yeni bir kalkışma olur, bu gece olacak, yarın gelecekler... Bunlar toplumda tedirginlik oluşturmaya yönelik, arkasında FETÖ ekibinin olduğu tezviratlardır. Bunu yapmak suretiyle insanları huzursuz ve tedirgin etmeyi, toplumsal huzuru, barışı bozmayı hedefliyorlar. Bunların itibara alınmaması lazım. Hükümetimiz, kurumlarımız gerekli tedbirleri alıyor, böyle bir çılgınlık yapmaya kalktıklarında bu sefer 15 Temmuz'dan daha ağır fatura öderler. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN