Emekli madenci Kurban Bayramı için çektiği krediyi dolandırıcılara kaptırdı

Emekli madenci Kurban Bayramı için çektiği krediyi dolandırıcılara kaptırdı

Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli olan madenci Kurban bayramı için bankadan çektiği 35 bin TL’yi dolandırıcılara kaptırdı

45 yaşındaki Ahmet Köroğlu’nu telefonla arayan kişi Jandarma Karakolu’ndan aradığını ve kendisini Hasan Başçavuş olarak tanıtan dolandırıcı, “Bankada bulunan hesaplarınız ve kimlik bilgileriniz FETÖ’nün eline geçti. Sizi kurtarmak için aradık, paranızın hepsini bize yönlendirin” dedi.Ahmet Köroğlu, bir banka üzerinden verilen hesap numarasına kurban bayramı için bir bankadan çektiği 35 bin TL’lik krediyi telefondaki kişinin verdiği hesap numarasına yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Ahmet Köroğlu, Jandarma’ya giderek şikayette bulundu.Jandarma ekipleri Ahmet Köroğlu’nu telefonla arayan dolandırıcıyı yakalamak için çalışma başlattı.

ZONGULDAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN