ANAMAK 2024 Fuarı Kayseri'de başladı

ANAMAK 2024 Fuarı Kayseri'de başladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ANAMAK 2024 Anadolu Metal ve Ahşap İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, gösterişli bir törenle başladı. Fuarda, 28 ülkeden gelen satın alma heyetlerinin katılımıyla uluslararası etkinlikler yapıldı.

Fuarda 400’den fazla makine sergilendi ve Türkiye’nin önde gelen metal ve ahşap işleme makineleri üreticileri ile uluslararası yatırımcılar bir araya geldi. Organizasyon, NOBEL Expo Fuarcılık’ın tecrübesi ve uluslararası vizyonuyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ihracata verilen önemi vurgulayarak, "İhracata hizmet etmek milli bir görevdir" dedi. Çiçek ayrıca, NOBEL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik’e teşekkür etti ve ihracata sundukları katkının artacağını ifade etti.

yeni-proje-2-001.jpg

Kayseri Valisi Çiçek’in açıklamaları ve NOBEL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Çelik’in müjdeleriyle renklenen fuar, Sanayi Odası ve Ticaret Odası başkanlarının da katılımıyla önemli bir platform oldu.

Fuarda, metal ve ahşap işleme makineleri başta olmak üzere 30’dan fazla sektörde kullanılan ürünler sergilendi. Katılımcılar arasında Türkiye’nin en çok makine ihracatı yaptığı ülkelerden alıcılar da yer aldı.

B2B Alım Heyeti Programı kapsamında gelen profesyonel alıcılar arasında ABD, Almanya, Fransa, Çin, Hindistan ve Rusya gibi ülkelerden temsilciler bulundu. Fuara, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’na bağlı birçok ilin odaları da katılım gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN