Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı: Satış rekorları kıracak

Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı: Satış rekorları kıracak

Otomobil piyasasında merakla beklenen modellerden Chery Tiggo4 Pro'nun fiyat etiketi ortaya çıktı. Başlangıç fiyatı belirlenen modelin satış rekorları kırması bekleniyor. Zengin donanım ve büyüleyici tasarımıyla alıcısını bekliyor. İşte fiyat etiketi...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye pazarında girdiği günden itibaren büyük ilgi gören Chery, Tiggo4 Pro fiyat etiketini paylaştı. Otomobilseverlerin beklediği fiyat nihayet belli oldu. Uygun fiyatıyla bu modelin satış rekorları kırması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

FİYATI AÇIKLANDI

Uzun zamandır merakla beklenen Chery Tiggo4 Pro nihayet fiyat etiketini açıkladı! 800-900.000 TL aralığındaki başlangıç paketiyle satışa sunulacak olan Tiggo4 Pro, B SUV segmentinde adeta bir bomba etkisi yaratmaya hazırlanıyor.

Birçok otomobilseverin satın alma kararını etkilemesi beklenen Tiggo4 Pro, "Tiggo4 fiyatı açıklansın da ona göre karar vereceğim" diyenleri de harekete geçirdi.

C SUV'ların birçok özelliğini barındıran Tiggo4 Pro, B SUV segmentinde adeta bir devrim yaratacak!

lwy5pw3f3jialhq3930ze2011wvmeohe.jpg

PEKİ TİGGO4 PRO'YU BU KADAR ÖZEL KILAN NEDİR?

  • Güçlü ve Verimli Motor: 1.5T ve 1.6T motor seçenekleri ile sunulan Tiggo4 Pro, hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından öne çıkıyor.
  • Geniş ve Konforlu Kabin: Ferah iç hacmi ve konforlu koltukları ile Tiggo4 Pro, uzun yolculuklarda da keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.
  • Zengin Donanım: Geniş bir yelpazede sunulan donanım seçenekleri ile Tiggo4 Pro, her ihtiyaca ve bütçeye uygun bir alternatif sunuyor.
  • Modern Tasarım: Şık ve modern tasarımı ile Tiggo4 Pro, şehirde de göz kamaştırıyor.

Tiggo4 Pro'nun fiyatının açıklanmasıyla birlikte B SUV segmentinde adeta bir kıyasıya rekabet başlayacağı tahmin ediliyor. Tiggo4 Pro'nun bu rekabeti nasıl etkileyeceğini ise zaman gösterecek.

Eğer siz de yeni bir otomobil satın almayı düşünüyorsanız, Tiggo4 Pro'yu kesinlikle incelemelisiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN