Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen'den büyük sürpriz! Dünyada ilk kez Türkler binecek

Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen'den büyük sürpriz! Dünyada ilk kez Türkler binecek

Volkswagen severler bu haberle sevinçten havalara uçacak. Türkiye'de ilk kez üretime geçecek olan Volkswagen büyük bir sürprizle alıcıların karşısına çıkıyor. Dünyada ilk kez Türkler tanışacak. İşte Volkswagen’den sürpriz açıklama…

HİLAL NAS

Geçtiğimiz süre içerisinde üretim kapasitesinde artışa giderek kullanıcıların yüzünü güldüren Ford Otosan, Kocaeli Yeniköy fabrikasında üretime başladı. Herkesin dört gözle beklediği Volkswagen Transporter üretimi için o tarih işaret edildi. İlk kez Türkler tarafından kullanılacak herkes tadını çıkaracak. İşte Volkswagen’den sürpriz açıklama…

volkswagen-transporter.jpg

Ford Otosan tarafından yenilenen ve kapasitesi artırılan Kocaeli Yeniköy fabrikası, Transit Custom ve Tourneo Custom modelleri ile birlikte, yeni nesil Volkswagen Transporter'ın üretimine ekim ayından itibaren başlayacak. Bu yenilik, Volkswagen Transporter'ın Aralık ayında Türkiye'de ilk kez satışa sunulmasını sağlayacak.

transporter.jpg

KÜRESEL PRÖMİYER VE ÜRETİM KAPASİTESİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Yeniköy'de üretilecek olan Transporter'ın dünya prömiyeri, 16-22 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan ticari araç fuarında yapılacak. Ayrıca, Yeniköy fabrikasının mevcut 245 bin adetlik üretim kapasitesi, 2025 yılına kadar 405.000 adede çıkarılacak. Bu genişleme ile Yeniköy, bu modellerin Avrupa'daki tek üretim üssü haline gelecek.

transporter-ici.jpg

Bu stratejik hamle, hem Volkswagen'in global pazardaki varlığını güçlendirecek hem de Türkiye otomotiv sektörünün uluslararası alandaki prestijini artıracak. Türkiye'deki tüketiciler, yeni nesil Transporter'ı ilk kez kendi pazarlarında deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN