Beşiktaş Meydanı'nda 'Özgür Filistin' buluşması

Beşiktaş Meydanı'nda 'Özgür Filistin' buluşması

'Filistin için bin genç' grubu, İsrail ile ticaretin bitirilmesinin yeterli olmayacağını belirterek, tüm ilişkilerin kesilmesi çağrısıyla bu Pazar Beşiktaş Meydanı'nda toplanıyor.

"Filistin için bin genç" isimli aktivist grup, Filistin'in özgürlüğü ve İsrail ile tüm ilişkilerin kesilmesi talebiyle bu Pazar günü Beşiktaş Meydanı'nda bir araya geliyor. Grup, soykırımcı olarak nitelendirdikleri İsrail'in politikalarına karşı daha güçlü bir ses çıkarmak amacıyla toplanacaklarını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Nehirden denize Özgür Filistin olana dek mücadelemize devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Grup, soykırımcı olarak tanımladıkları İsrail ile yapılan ticaretin yanı sıra bürokratik ve akademik ilişkilerin de kesilmesi gerektiğini vurguladı.

Aktivistler, ilişkilerin kesildiği yönünde yapılan açıklamaların takipçisi olacaklarını ve bu Pazar günü saat 14.30'da Beşiktaş Meydanı'nda bir araya gelerek seslerini daha güçlü bir şekilde duyurmayı planladıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN