Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Büyükçekmece'de D-100 Karayolu'nda seyir halinde olan bir TIR'a kontrolden çıkan bir araç arkadan çarptı. Otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti, sürücü ve TIR şoförü ise yaralandı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Büyükçekmece D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarpan bir otomobilde bulunan Ahmet Andıran (58) hayatını kaybetti. Sürücü E.M. (42) ve TIR şoförü S.G. (48) ise yaralandı.

Kaza, saat 01.45 sıralarında D-100 Karayolu, 19 Mayıs Mahallesi Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Edirne istikametine seyir halinde olan E.M.'nin kullandığı 35 KH 1721 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu S.G. kontrolündeki 76 DE 334 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, TIR'ın dorsesinin altına girdi. Otomobilde bulunan Ahmet Andıran olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü E.M. ağır yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücüyü kısa sürede sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Andıran'ın cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin uzun çabaları sonucu otomobilin içinden çıkarıldı. Polis ve savcının yaptığı incelemelerin ardından Andıran'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN