İzmir’deki kanlı pusuyla ilgili yeni gelişme! Evinin önünde öldürülmüştü

İzmir’deki kanlı pusuyla ilgili yeni gelişme! Evinin önünde öldürülmüştü

İzmir’de, bir süre önce cezaevinden çıkan ve evinin önünde husumetlileri tarafından öldürülen Ömer Gülen’in cinayetiyle ilgili firari 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

İzmir Buca'da 23 Nisan 2024'te meydana gelen silahlı saldırıda Ömer Gülen (34), husumetlilerinin kurduğu pusuyla hayatını kaybetmişti. Firari olarak aranan M.E.A. (26) ve M.G. (27) Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli tutuklu sayısı böylece 4’e yükseldi.

Öte yandan, şüphelilerin olayda kullanmak üzere araç kiraladıkları, araçta ikiz plaka ayarladıkları hem plaka hem donanım değişikliği yaptıkları tespit edilmişti. İzmir, İstanbul ve Muğla'da yapılan operasyonlarda 7 kişi dört adet tabanca, yüklü miktarda para ve uyuşturucu madde ile yakalanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN