Yer: İstanbul! Baba ve oğula sokak ortasında kurşun yağmuru

İstanbul'da gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan baba hastaneye kaldırıldı. Yaralı yakınları sokakta baygınlık geçirirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Esenler Menderes Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli sokakta yürüyen baba ve oğluna kurşun yağdırdı.

Ağır yaralanan baba İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırdı. Yaralının yakınları sokakta baygınlık geçirirken, polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olaya tanık olan H.K., sipariş dağıtırken silah seslerini duyduğunu belirtti. Yaralının yanına gittiğini belirten H.K., yaralının vücudunda çok sayıda kurşun izi olduğunu belirterek hastaneye kaldırılmadan önce kalp masajı yapıldığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN