Can Yaman’ın dizisi İtalya’da rekor kırdı

Can Yaman’ın dizisi İtalya’da rekor kırdı

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın başrolünü oynadığı "Viola come il mare" dizisi, bir haftada 3 milyon saat izlenerek dijital platformlar arasında rekor kırdı. Dizinin ilk bölümü bu akşam İtalya'nın ulusal televizyonunda da yayınlanacak.

Kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, son günlerde Sandokan dizisinin Roma’daki çekimlerine devam ediyor. Bir yandan da başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. sezonu yayınlanan Yaman için güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

İLK BÖLÜMÜ BU AKŞAM ULUSAL TELEVİZYONDA

Alexis Sweet ile Laszlo Barbo‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü bugün akşam Mediset’in ulusal kanalı Canale5’te yayınlanacak. Can Yaman yayın öncesi dün akşam partneri Francesca Chillemi’yle beraber kanalın ana haber bültenine konuk oldu.

Viola come il mare’nin ilk sezonu ülkemizde blutv’de seyirciyle buluşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN