Kararan, çürüyen muzlara son! Bu şekilde saklayan 1 ay taptaze tutuyor

Kararan, çürüyen muzlara son! Bu şekilde saklayan 1 ay taptaze tutuyor

Hızlı bozulan meyveler arasında yer alan muz doğru saklama koşullarında uzun süre tazeliğini koruyor. Kararan ya da çürüyen muzlar geride kalıyor. Muzları bu şekilde saklayan bir ay boyunca taptaze tutuyor. İşte doğru muz saklama tüyosu…

Hızlı kararan muzlarınızı farklı bir şekilde saklamayı denediniz mi? Sosyal medyada izlenme rekorları kıran video hızlı bozulan muzu doğurursa şekilde saklamanın yöntemini paylaştığı. Meyve ve sebzeleri uzun süre bozulmadan muhafaza etmek için uygulayabileceğiniz bu yöntem taptaze ürünler tüketmenizi sağlayacak. İşte doğru muz saklama tüyosu…

MUZ NASIL SAKLANIR?

Doyurucu bir meyve olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen kolay bir şekilde kararmaktadır. Hızlı bozulan bir meyve olması nedeniyle hızlı tüketilmesi gerekirken bu yöntem ile uzun süre tazeliğini koruyan muzların sahibi olacaksınız.

muz-saklama.jpg

Sosyal medyada yapılan paylaşım ile birlikte muzu uzun süre taze tutmanın gizli sırrı ortaya çıktı. Muzların uzun süre taze kalması için enlemesine kesilmesi ve kabukların üstünde kalacak şekilde kavanozlara koyularak saklanması gerektiği belirtildi.

Videonun altına yapılan yorumlarda ise kullanıcıların bazılarının bu yöntemi denediği ve omuzların gerçekten uzun süre taze kaldığı belirtildi. Bu yöntem ile birlikte muzların tazeliğini de uzun süre sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN