Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babasını canlandıracak oyuncu belli oldu: Vahit'in gelişi dengeleri altüst edecek

Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babasını canlandıracak oyuncu belli oldu: Vahit'in gelişi dengeleri altüst edecek

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Kızıl Goncalar" dizisinde merakla beklenen oyuncu sonunda belli oldu. Cüneyd'in babası "Vahit" karakterine, Tolga Tekin hayat verecek. Vahit diziye 18'inci bölümden itibaren dahil olacak.

Pazartesi akşamlarına damga vuran, reyting rekortmeni dizi "Kızıl Goncalar"da Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cünayd karakterinin babası Vahit'i canlandıracak oyuncu belli oldu.

654564.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı, Şerif Erol, Sitare Akbaş ve Hazal Türesan gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizide Vahit karakteri için ödüllü oyuncu Tolga Tekin ile anlaşıldı.

kizil-goncalar-cuneydin-babasi-tolga-tekin.jpg

Vakit karakteri, dizinin senaryosuna 18'inci bölümden itibaren dahil olacak. Vahit'in gelişi tüm dengeleri altüst edecek.

4441.jpg

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Öte yandan; Kızıl Goncalar, 19'uncu bölümü ile sezon finali yapacak. Yeni sezonunda yine NOW'da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin en son 16'ncı bölümü ekranlara gelmişti.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem’in hamlesiyle sarsılan tarikatta Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınır. Zeynep de Çocuk İzleme Merkezi’ne yerleştirilmiştir. İhbarcıyı bilmeyen ve Levent’i suçlayan Sadi Hüdayi, gözaltındaki Cüneyd’in sağlığını merak ettiği kadar neler itiraf edeceğinden de şüphe etmektedir.

ekran-alintisi.jpg

Dergahtaki karışıklığı lehine kullanmak isteyen Affan, Mürşid ile ilgili Sadi Hüdayi’ye çok tehlikeli bir teklifle gelirken Cüneyd dedesiyle görüşmek için onu bulmaya çalışır. Günün sonunda Sadi Hüdayi posta oturmak üzereyken Cüneyd yüzlerce yıllık bir dergah adetini kullanarak amcasına bayrak açacaktır. Levent ise İrfan Bey’in baskılarına rağmen Zeynep’i kurtarmak için Meryem ile karşı karşıya gelecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN