Ünlü çiftin oğlu cinsiyet değiştirdi! 26 yaşındaki oğullarının yeni hali görenleri şaşırttı: ‘Çocuğumuzun yanındayız’

Ünlü çiftin oğlu cinsiyet değiştirdi! 26 yaşındaki oğullarının yeni hali görenleri şaşırttı: ‘Çocuğumuzun yanındayız’

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak, cinsiyet değiştirdi! Oğlunu destekleyen çiftten açıklama geldi. Son hali paylaşılan Öztoprak’ı görenler şaşırdı. İşte Ardahan Öztoprak’ın son hali...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak, cinsiyet değişikliği sürecine başladı. Anne Dilligil, oğlunun sürecin henüz başında olduğunu belirterek, "Uzun bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil. Önemli kliniklerden de destek alıyor" açıklamasında bulundu.

‘ÇOCUĞUMUZUN YANINDAYIZ’

Temiz Magazin'in haberine göre, 1997 yılında doğan Ardahan Öztoprak, eğitimi için Amerika'ya gitmişti. Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak'ın cinsiyet geçişi sürecine girdiği öğrenildi.

Çiçek Dilligil konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor. Önemli kliniklerden de destek alıyor" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın çocukları cinsiyet dğeiştirdi - Magazin Haberleri - Milliyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN