Zeytin Ağacı dizisinden müjdeli haber geldi! Sonunda ikinci sezonu geliyor: İlk fragman yayınlandı

Zeytin Ağacı dizisinden müjdeli haber geldi! Sonunda ikinci sezonu geliyor: İlk fragman yayınlandı

Netflix’in yayınlandığı tarihte çok ses getiren dizisi Zeytin Ağaçları’nın ikinci sezonu geliyor! Tarihi duyuruldu, o tarihte Netflix’te yayınlanacak. İkinci sezonun konusu da paylaşıldı. Zeytin Ağacı ikinci sezon ne zaman? İşte Zeytin Ağacı’nın ilk fragmanı...

Yayınlandığı gün çok ses getiren Netflix dizisinden güzel haber geldi. Üç kız arkadaşın yaşamındaki gelişmeleri izlediğimiz dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyordu. İkinci sezonun yayınlanacağı tarih belli oldu ve ilk fragman geldi.

YENİ OYUNCU GELİYOR

İkinci sezonda izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan "Zeytin Ağacı", başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz gibi usta isimlerin paylaştığı zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu sezonda kadroya katılan yeni isim ise Aytaç Şaşmaz oldu.

Ayvalık'ın dingin ve sıcacık dünyasında geçen "Zeytin Ağacı"nın ikinci sezonunda, Ada (Tuba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi'nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yeni sorunlar çıkıyor. Ada, bilim dünyasıyla ve ailesinin geçmişiyle mücadele ederken, Leyla yeni bir iş kurma çabasındadır. Sevgi'nin ise sakladığı bir sırrı vardır ve bu sır, izleyicileri heyecan dolu anlara sürükleyecek.

ZEYTİN AĞACI İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?

Netflix'in büyük ilgi gören dizisi "Zeytin Ağacı", heyecanla beklenen ikinci sezonuyla 11 Temmuz'da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği ve Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu, tüm dünya ile aynı anda yalnızca Netflix platformunda yayınlanacak.

ZEYTİN AĞACI İKİNCİ SEZON İLK FRAGMAN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN