Ali Koç eskisinden daha hırslı! Hem yeniden başkan olacak hem Jose Mourinho'nun işini bitirecek

Ali Koç eskisinden daha hırslı! Hem yeniden başkan olacak hem Jose Mourinho'nun işini bitirecek

Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden Devrim Zengi, Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. Ali Koç için 'fırtına öncesi sessizlik' açıklaması yapan Zengi, Conte ve Mourinho bombalarını patlatırken, ünlü muhabirin 'kolay değil bu hocalar 20 milyon euro'dan aşağı gelmez' ifadeleri oldukça dikkat çekti.

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra Samandıra'da yaşanan gelişmeleri ve Sarı Lacivertli kulüpte konuşulan iddiaları kendi Youtube kanalında açıklayan Devrim Zengi 'Conte-Mourinho' bombasını patlattı. İşte Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Zengi'nin gündeme damga uran o açıklamaları...

ALİ KOÇ ESKİSİNDEN DAHA FAZLA HIRSLI

İsmail Kartal Sivasspor maçından sonra 5 maçımızı alıp şampiyon olacağız dedi ama ben buna inanmıyorum bana göre artık şampiyonluk treni kaçtı. Dursun Özbek ve Erden Timur şampiyonluk tebriklerini kabul etmeye başlamışlar. Bu saatten sonra Fenerbahçe yönetiminin alacağı karar çok önemli, yönetim dünden beri toplantı üstüne toplantı yapıyor bu sessizlik hayra alamet bir durum değil. Ali Koç ve kurmayları bir hazırlık içerisinde fakat başkan daha fazla hırslandı ve aday olma ihtimali yüzde 80'e çıktı. Ali Koç'un artık totemi falan bırakıp takımla her yere gitmesi lazım. Başkan gerekirse soyunma odasına girmeli, 'arkadaşlar Emre Belözoğlu zamanında Sivas'a şampiyonluk verdik bir daha veremeyiz' demeli.

depophotos-18279893.jpeg

FENERBAHÇE TEK YUMRUK OLMALI

Sadettin Saran Conte'yle görüşüyormuş böyle şeyler duyuyoruz. Ali Koç, Sadettin Saran ya da Aziz Yıldırım'ın işaret edeceği aday hiç fark etmez en iyi hocayı da getirseler en iyi kadroları da kursalar bu önemli değil, Fenerbahçe yönetiminin yapacağı ilk iş TFF kurullarına yönetici sokmaktır. Madem böyle bir kadro kuracaktık neden Jorge Jesus'la yollarımızı ayırdık diye tepkiler var. Jorge Jesus'un kendi ayrılmak istedi, Türkiye'de çalışmak istemedi.

FENERBAHÇE'DE CONTE - MOURİNO SESLERİ

Gelelim İsmail Kartal'a; hocam İrfan Can Kahveci'yi, Dzeko'yu niye oyundan alıyorsun, inanılır gibi değil. Şu anda Conte'lerin, Mourinho'ların ismi geçiyor ama bu kolay değil bu adamlar 20 milyon euro'dan kapıyı açıyorlar.

4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN