Ankara yarın okullar tatil mi? 22 Aralık Perşembe yine kar var | Ankara Valiliği açıklaması

Ankara yarın okullar tatil mi? 22 Aralık Perşembe yine kar var | Ankara Valiliği açıklaması

Kar yağışının sürdüğü Ankara'da yarın okullar tatil mi? Öğrenciler ve velilerin gözü Ankara Valililiği'nin yapacağı son dakika açıklamasında. Haberimizden tüm ayrıntıları takip edebilir, kar tatili ile ilgili açıklamaları okuyabilirsiniz. Yarın Başkentte etkisini arttırması beklenen kar yağışı ve hava durumu ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kar yağışı uyarısında bulunurken gözler MEB'e ve kar tatili haberlerine çevrildi. Peki yarın Ankara'da kar tatili var mı? 22 Aralık perşembe hava durumu raporu ve kar tatili haberlerini haberlerimizdten takip edebilirsiniz. 

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valiliği tarafından bugün (21 Aralık Çarşamba) okulların tatil edilmediği duyurulmuştu. Ekisini artarak sürdüren yoğun kar yağışı ile birlikte gözler 'Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı?' sorusuna çevrildi. 

ANKARA 3 GÜNLÜK HAVA RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Türkiye’de kar yağışı etkisini tüm hızıyla gösteriyor. Ankara’da da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Ankara yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen kar yağışı uyarılarının ardından yarın okullar tatil mi diye merak edenler haberlere bakıyor.

16-12/21/623110.jpg
Ankara’da etkili kar yağışı başladı ve öğrenciler Ankara’da yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, 21 Aralık Çarşamba Ankara okullar tatil olacak mı? Meteorolojinin yaptığı açıklamalar ardından gözler MEB ve valiliğe çevirildi. Kar yağışının yoğunluğuna göre okullar tatil mi belli olacak. Ankara’da yarın okullar tatil mi değil mi açıklaması merakla bekleniyor.

İşte hava durumu

Türkiye genelinde 22 Aralık Perşembe günü ile ilgili kar tatili açıklaması henüz yok. İlgili haberleri ve son dakika gelişmelerini anlık olarak sayfamızdan takip edebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

ANKARA 22 ARALIK HAVA DURUMU

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte sabaha karşı gözler Valilik tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmişti. Fakat milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği kar tatili haberi 21 Aralık Çarşamba günü için verilmedi. 

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

ANKARA İLE İLGİLİ KAR YAĞIŞI VE TATİL HABERLERİ

Ankara’da Salı akşamı başlayan hafif kar yağışı, ilerleyen saatlerde yoğunluğunu artırdı. Ankara dün geceyi kar yağışlı geçirdi. 21 Aralık Çarşamba günü de sıcaklıkların -5 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışının sürmesi ön görülmüştü. Soğuk hava ve kar yağışı Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de sürecek. Ankara hava durumunda güneş yüzünü Pazar günü gösterecek. Meteoroloji tahminlerine göre Ankara’da Pazar günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN