Başaran Holding kimin, ne iş yapar? Başaran Yatırım Holding düşen uçak son dakika haberleri

Başaran Holding kimin, ne iş yapar? Başaran Yatırım Holding düşen uçak son dakika haberleri

Başaran Yatırım Holding kimin ve ne iş yapar? Başaran Holding'e ait uçak kazasının ardından bu sorular merak edilmeye başlandı. Dün meydana gelen feci kazada 11 kişi hayatını kaybetmişti. Düşen uçakta bulunan 8 arkadaşın hikayelerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.Başaran Holding kimin ve ne iş yapar sorularının yanıtı ve tüm detaylar.

Başaran Yatırım Holding kimin, ne iş yapar? Başaran Holding'e ait olan özel jet dün korkuç bir kaza yaparak İran'ın Tahran kenti bölgesine düştü. Feci kazada aralaraında Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızının da bulunduğu 11 kişi hayatını kaybetti. Bugün ise düşen uçğın enkazından hayatını kaybedenlerin cenazeleri alındı. Başaran Holding kimin ve ne iş yapar soruları ise gündeme geldi. Konuyla ilgili son dakika gelişmelerini ve ayrıntılı açıklamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz. 

BAŞARAN HOLDİNG KİMİN, NE İŞ YAPAR?

Başaran Holding'e ait uçağın Dubai'den dönüşü sırasında meydana gelen feci kazada 11 kişi hayatını kaybetti. Uçak kazasıyla ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor. Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının da kazada vefat etmesinin ardından cenazeler kaza yerinden alındı. Bu gelişmelerin ardından ise Başaran Holding ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte Başaran Holding hakkındaki tüm detaylar ve son gelişmeler.

İlk kez 1930 yılında faaliyetlerine başlayan ve günümüzde farklı alanlarda yatırımlarına devam eden Başaran Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi olan Hüseyin Başaran, inşaat, gıda, turizm, finans, enerji sektörleri başta olmak üzere farklı alanlarda yatırım yapmaya devam ediyor.

Özellikle, fındık ihracatı ve turizm sektöründe yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hüseyin Başaran, Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesislerinin sahibidir.

Lüks tekneye, jet kazasında ölen kızı Mina'nın adını vermişti

Dubai dönüşü İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel jette yaşamını yitiren 11 kişi arasında yer alan Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, Antalya'daki firması CMB Yatçılık tarafından imal edilen ve 'Dünyanın En İyi Dizayn' ödülü de alan 23 milyon Euro'luk süperlüks yata kızının adını vermişti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye dönüşü sırasında İran'da 11 Mart Pazar günü akşam saatlerinde düşen Başaran Holding'e ait jette 2'si pilot, 1'i hostes 11 kadının yaşamını yitirmesi, Türkiye'yi yasa boğdu. Ölenler arasında yer alan işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 arkadaşının, tatil için gittiği Dubai'den Türkiye'ye döndüğü kaydedildi. Hüseyin Başaran'ın, Antalya Serbest Bölge'de faaliyet gösteren firması CMB Yatçılık'ın 2012'de denize indirdiği süperlüks yata, kızı Mina Başaran'a ithafen 'Mina' adını vermişti. Yapımı 18 ayda tamamlanan ve dünyada ilk kez bir teknede balkon uygulaması yapılmasının da katkısıyla 'Dünyanın En İyi Dizayn Ödülü'nü kazanan 23 milyon Euro değerindeki 47 metrelik Mina adlıi ultra lüks tekne, İngiliz bir işadamına satılmıştı.

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN