Mina Başaran'ın nişanlısı kim | Murat Gezer kimdir? Gezer Holdingin varisi Murat Gezer'in hayatı

Mina Başaran'ın nişanlısı kim | Murat Gezer kimdir? Gezer Holdingin varisi Murat Gezer'in hayatı

Mina Başaran nişanlısı kimdir ve Murat Gezer kimdir soruları Hüseyin Başaran'ın tek kızı Mina'nın bir uçak kazasında hayatını kaybetmesi ile gündeme geldi. Gezer Holdingin varisi Murat Gezer'in hayatına dair merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Mina Başaran'ın nişanlısı işadamı Murat Gezer kimdir? Murat Gezer kaç yaşında ve ne iş yapıyor. Kaza haberinden sonra sosyal medyada en çok yanıtı aranan sorular oldu. Dubai'ye bekarlığa veda partisine giden ve İstanbul'a döndüğü sırada özel jetin düşmesiyle hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer merak ediliyor. Peki Murat Gezer kimdir ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye dönen uçağın İran’ın güneybatısındaki Çaharmahal ve Bahtiyari Eyaleti yakınlarında düştüğü belirtildi. İçinde iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın da olduğu öğrenildi. Mina Başaran'ın arkadaşlarıyla birlikte Şarjah'dan bekarlığa veda partisinden döndüğü ortaya çıktı. Peki Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer kimdir?  İş adamı Murat Gezer ne iş yapar işte hayatına dair detaylar...

28 yaşında hayatını kaybeden Mina Başaran, bekarlığa veda partisinden dönüyordu. 2017 ekim ayında Murat Gezer ile nişanlanan Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan 2018 tarihindeydi. Dubai'den bekarlığa veda partisinden dönen Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti. Peki Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer kimdir?

MİNA BAŞARAN'IN NİŞANLISI MURAT GEZER KİMDİR?

Almanca ve İngilizce bilen Murat Gezer işadamı. American InterContinental University'de eğitin gören Murat Gezer ailesine ait şirkette çalışıyor. Matbaacılık işi yapan Murat Gezer , 14 nisan tarihinde Mina Başaran ile dünyaevine girecekti.

18-03/11/murat-basaran.Jpeg

 

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Mine Başaran kimdir sorusunun yanıtı uçak kazasından sonra arama motorlarında aranmaya başladı. Mine Başaran Başaran Holding'in varisiydi. Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-3-1520790762.jpg

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelen ve Başaran Holding'e ait olduğu açıklanan özel jet düştü. Jetin içinde işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 kız arkadaşının olduğu öğrenildi. Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisinden döndükleri ortaya çıktı. Başaran'ın 14 Nisan'da işadamı Murat Gezer ile Çırağan Sarayı'nda evleneceği belirtildi.İşte sosyal medyada paylaştığı son fotoğraflar:18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-5-1520790844.jpg

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-1-1520790833.jpg

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-5-1520790854.jpg

YOLANTHE CABAU'DAN MİNA BAŞARAN PAYLAŞIMI

Yolanthe Cabau yakın arkadaşı Mina Başaran'ın ölüm haberinden duyduğu derin üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jette bulunan Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti.

Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau yakın arkadaşı olan Mina Başaran'ın ölüm haberiyle sarsıldı. Cabau, Başaran'ın vefatı sonrası sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. İşte Cabau'nun o mesajı:

18-03/12/mina-basaran.jpg

"Şuan uçaktan indim ve hayatımdaki en acı haberi aldım. Dünya tatlısı arkadaşım Mina'nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şuan bu mesajı yazdığıma bile inanamıyorum. Çok sevilen, hayat dolu, melek gibi kalbi olan biricik arkadaşımdı... Hiç bir söz ailesinin acısını dindiremez. Nurlar içinde yatsın, ışıklarla uyusun. Allah Başaran ailesine sabır ve dayanma gücü versin... Tüm kalbim ve dualarım Mina, ailesi ve uçakta onunla beraber olan dünya güzeli arkadaşlarıyla... Güzel kalpli meleğim, seni çok özleyeceğim"

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN