Başbakan Yıldırım'dan ABD ve Rusya'ya uyarı: İşleri daha da karmaşık hale getirmeyin

Başbakan Yıldırım'dan ABD ve Rusya'ya uyarı: İşleri daha da karmaşık hale getirmeyin

Başbakan Yıldırım, Suriye'de yaşanan gerginlik hakkında "ABD-Rusya arasında sosyal medya üzerinden bir atışmadır gidiyor. İşleri daha da karmaşık hale getirecek girişimlerden uzak durulmasını tavsiye ediyoruz dostlarımıza" değerlendirmesini yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Konuşmasında ABD ve Rusya'ya uyarıda bulunan Yıldırım, "ABD ile Rusya arasında sosyal medya üzerinden bir atışmadır gdiyor. Bölge uzun yıllardır büyük bedel ödedi. İşleri daha da karmaşık hale getirecek girişimlerden özellikle uzak durulmasını dostlarımıza tavsiye ediyoruz" dedi.

18-04/13/20180413_2_29801967_32674866.jpg

"AFFEDİLECEK BİR TARAFI YOK"

Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı iddiasına da değinen Yıldırım, "Kimyasal silah kullanımı, masum insanları, çocukları katletmenin asla affedilecek bir tarafı yoktur. Bu bir alçaklıktır" sözlerini kaydetti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN