Boydak'a 'Paralel' operasyon: Gözaltındakiler sağlık kontrolünde

Boydak'a 'Paralel' operasyon: Gözaltındakiler sağlık kontrolünde

Kayseri'de "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 7 işadamı sağlık kontrolünden geçirildi.

Kayseri'de Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında dün Boydak Holding ve Melikşah Üniversitesi yöneticileri gözaltına alınmıştı.

15-09/17/k1.jpg

Boydak Holding CEO'su, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak'ın da aralarında bulunduğu 7 işadamı saat 06.00 sularında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi.

15-09/17/k4.jpg

Polisler nezaretinde emniyet otobüsünden tek tek indirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından tekrar emniyete götürüldü.

15-09/17/k2.jpg

Kayseri'de "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında "Nitelikli ve örgütlü yağma" suçlamasıyla başlatılan operasyon çerçevesinde 7 işadamı gözaltına alınmıştı.

KAYSERİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN