TÜSİAD Başkanı Symes: Boydak'ın eksikliğini hissediyoruz

TÜSİAD Başkanı Symes: Boydak'ın eksikliğini hissediyoruz

TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak'ın Kayseri'deki Paralel Yapı soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına değindi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes,TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu'ndaki konuşmasına dün gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak'a değinerek başladı.

"TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak Memduh Boydak’a bir kez daha geçmiş olsun diyoruz" diyen Symes,  "Bugün burada sayın Boydak’ın eksikliğini gerçekten hissediyoruz" ifadesini kullandı.

Biz de Ankara'da olacağız

Terör olaylarına değinen Symes, "Terörü şiddetle kınadığımızı bir kere daha söylüyorum. Bu terör dalgasının derhal sonlandırılması yönümüzdeki çağrımızı yineliyoruz. Nitekim bu toplantımızdan sonra hemen Ankara’da yapılacak olan 'Teröre Karşı Hep Beraber' yürüyüşüne katılacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN