Çiftlik Bank'ın tavukları satılıyor

Çiftlik Bank'ın tavukları satılıyor

Çiftlik Bank'ın savcılık tarafından el konulan Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki sözde 'Mavi Yumurta Üretim Tesisi' içerisinde bulunan 21 bin tavuk ve 100 bin yumurta bugün ihaleyle satılacak.

Sakarya’nın Taraklı ilçesindeki, Taraklı-Göynük Yolu’nun Yeniköy mevkiinde bulunan Çiftlik Bank Mavi Yumurta Üretim Tesisi’nde üretim devam ediyor.

Üretim tesisinde 21 bin tavuk bulunuyor. Tesisin içindeki canlı hayvan ve ürünler savcılık kararıyla Taraklı Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü tarafından ihaleyle satılacak. En fazla teklif veren kişi 21 bin tavuk ve satışa hazır olan 100 bin yumurtanın sahibi olacak.

GELİRLER MAĞDURLARA VERİLECEK

Geyve Adliyesi Adli Emanet Hesabı’na ihale sonucu aktarılacak olan gelirin şirketten alacaklı olan mağdurlara verileceği belirtildi. Tesise kayyum atanıp atanmayacağı kararını ise şirketin merkezi olan İstanbul’da görülen mahkeme tarafından verilecek. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN