Bu güzellik yarışması çok başka! Yapay zeka güzelleri yarışacak! Kazanana 20 bin dolar ödül verilecek: İşte Miss AI şartları

Bu güzellik yarışması çok başka! Yapay zeka güzelleri yarışacak! Kazanana 20 bin dolar ödül verilecek: İşte Miss AI şartları

Yapay zekanın hayatımızda büyük bir yer edinmesinin ardından bu kez bambaşka bir güzellik yarışması düzenlenecek. Bu yarışmada yapay zeka ile oluşturulan güzeller yarışacak! Kurallar açıklandı, birinciye 20 bin dolar ödül verilecek. İşte Miss AI şartları...

Yapay zeka, hızla hayatın her alanına yayılmasıyla artık bir parçamız olmayı başardı. Yapay zeka ile bu kadar iç içeyken Fanvue bir güzellik yarışması düzenleyeceğini duyurdu. Bu yarışmada yapay zekanın güzelleri yarışacak.

MISS AI GÜZELLİK YARIŞMASI

resim-2024-04-16-163543284.png

Abonelik tabanlı sosyal medya platformu Fanvue, yapay zeka tarafından oluşturulan modeller için düzenlenecek olan "Miss AI" güzellik yarışmasıyla ilgili detayları paylaştı. Dünyanın ilk yapay zeka tabanlı güzellik yarışması olarak lanse edilen etkinlikte, yapay zeka tarafından üretilen modellerin bir jüri önünde yarışağını belirten Fanvue,"Miss AI, yapay zeka tarafından oluşturulan modeller için dünyanın ilk güzellik yarışması olacak. Yapay zeka tarafından yaratılan modeller, bir jüri önünde yarışacak" ifadelerini kullandı. Jüri üyelerinin de yapay zeka tarafından oluşturulacağını belirterek, yarışmacıların güzellik, sosyal medya etkisi ve yapay zeka araçlarını kullanım yeteneklerine göre değerlendirileceğini açıkladı.

BİRİNCİYE 20 BİN DOLAR VERİLECEK

resim-2024-04-16-163622661-001.png

Etkinliğin Kurucu Ortağı Will Monanage, bu etkinliğin yapay zekanın Oscar'ları olmasını umduğunu ifade etti. Yarışmaya katılmak isteyenlerin yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir kadın görseli göndermeleri isteniyor. Binlerce katılımcının beklenildiği yarışmada birinci olan kişiye 20 bin dolar, ikinci ve üçüncü olanlara ise sırasıyla 5 bin ve 2 bin dolar tutarında ödül verilecek.

Ödül kazanabilmek için gönderilen görsellerin yüzde 100 yapay zeka tarafından üretilmiş olması şartı aranıyor ve görseli üreten kişilerin 18 yaşın üzerinde olması gerekiyor. Fanvue,"Kazananlar sahte güzeller olsa da, aslında kazançları cebe indirenler gerçek hayattaki yaratıcıları olacak" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN