Gazze'de son durum: Can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Gazze'de son durum: Can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, sadece son 24 saatte 7 saldırıda 71 kişi öldü, 112 kişi yaralandı. Bu saldırılarla birlikte Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 623'e, yaralı sayısının ise 75 bin 92'ye yükseldiği bildirildi.

Son 24 saat içinde İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesiyle, 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e ulaştı.

yeni-proje-4-001.jpg

İsrail'in Gazze'deki saldırıları sırasında gazeteciler de hedef alınmaya devam ediyor. Kudüs Radyosu'nda görevli gazeteci Muhammed Ebu Sakhil, Şifa Hastanesi yakınlarında İsrail güçleri tarafından vurularak hayatını kaybetti.

yeni-proje-5.jpg

Bu son saldırıyla birlikte 7 Ekim'den bu yana öldürülen gazeteci sayısı 137'ye ulaştı. Gazze Şeridi'ndeki gerginlik ve şiddet olaylarının devam ettiği bir ortamda, uluslararası toplumun bu duruma dikkat çekmesi ve barışçıl çözümler için çaba sarf etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN