Laf attığı kadının kocası boksör çıktı! “Yandım Allah” dedi ama fayda etmedi: O anlar saniye saniye kaydedildi

Sinemada kadına laf attı, attığına pişman oldu! Laf attığı kadının kocası boksör çıktı! Kedini tutamayan koca adamı paraladı. “Yandım Allah” dedi ama fayda etmedi! O anlar saniye saniye kaydedildi...

İspanya'nın Leon kentinde gerçekleşen bir film galasında yaşanan olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Altı kez ulusal amatör şampiyon unvanına sahip ve geçen yıl profesyonel boks kariyerine başlayan İspanyol boksör Antonio Barrul, bir adamın eşine ve kızına yönelik taciz girişimine müdahale etti.

Barrul, Radioestadio Noche'ye yaptığı açıklamada, olayı şu şekilde anlattı: "Her şey kaos ve felaketti. Beni tehdit etmeye başladı ve ben aşağıya onun oturduğu yere gitmeye karar verene kadar durum daha da kötüleşti. Kendimi ve ekranda gördüklerinizi kontrol edemedim. Kamuoyundan özür diledim çünkü bu görüntüler beni gururlandırmıyor. O videoda gösterilen şey benim kim olduğum değil"

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir