Bakanlıktan ucuz arsa fırsatı! İstanbul, Ankara, Mardin, Konya… 47 şehirde taleplere yetişilmiyor

Bakanlıktan ucuz arsa fırsatı! İstanbul, Ankara, Mardin, Konya… 47 şehirde taleplere yetişilmiyor

Son yıllarda artan fiyatlar vatandaşı ev sahibi olma düşüncesinden uzaklaştırırken uygun fiyatlı arsalarda en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yatırım yapmak isteyenleri sevindirecek haberi duyurdu. Türkiye genelinde 47 ilde 826 muhtelif arsa satışa çıkarılıyor. İşte tüm detaylar…

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 47 şehirde 826 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 47 ilde Merkezi noktalarda 826 arsa %25 peşin ödeme ve 24 ay vade seçeneği ile satışa çıkarılacak. Bakanlık peşin ödemelerde %20 indirim avantajı sağlarken yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sağlıyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10.30'da yapılacak müzayedelere online katılım sağlanarak satışlar gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar…

TALEPLER ARTTIKÇA ARTIYOR

Bakanlık tarafından satışa çıkarılan arsalar konut, Ticaret, Sanayi ve idari tesis alanı niteliğinde sunulmaktadır. Ankara'da 75, İstanbul'da 18, Kahramanmaraş'ta 38, Kırklareli'nde 43, Konya'da 89, Mardin'de 52, Mersin'de 61 muhtelif arsa alıcılarını bekliyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı.

satilik-arsa.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Açık artırma için belirlenen tarih 24-25-26 Nisan olurken saat 10.30'da online olarak işlemlerin yapılacağı belirtildi. TOKİ İstanbul hizmet binası ve Ankara Bilkent Otel ve konferans merkezinde yapılacak açık artırmaya internet üzerinden ya da emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN