CarrefourSA, Migros, ŞOK… İçinde yok yok! %35 tasarruf fırsatını kaçırmak istemeyen koli koli götürecek

CarrefourSA, Migros, ŞOK… İçinde yok yok! %35 tasarruf fırsatını kaçırmak istemeyen koli koli götürecek

Ramazan ayı ile birlikte yardım paketlerini satışa çıkaran zincir marketler güncel Fiyatlarını da duyurdu. CarrefourSA, Migros, Happy Center, ŞOK marketlerde Ramazan ayı boyunca geçerli olacak fiyatlar tek tek belirlendi. Herkes koli koli götürecek. İşte tüm detaylar…

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine hayırseverler tarafından ulaştırılan Ramazan yardım kolileri zinciri marketlerde satışa çıkarıldı. İçerisinde her ihtiyacınızı karşılayabilecek ürünlerin bulunduğu Ramazan kolilerinde farklı seçenekler sunulurken avantajlı fiyatlar da tüketicilerin dikkatinde yer alıyor. İşte tüm detaylar…

CARREFOURSA RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARI

Avantajlı fiyatlarıyla gündemde yer alan CarrefourSA bu yıl satışa çıkaracağı Ramazan kolileri için fiyatları belirledi. STK'lar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan Ramazan kolileri içerisinde yer alan ürünler ve fiyatları dikkat çekiyor.

CarrefourSA'dan alınacak Ramazan kolileri içerisinde unlu, yağ, şeker bakliyat ürünleri başta olmak üzere besin değeri yüksek gıdalar içeren 4 koli seçeneği bulunmaktadır. CarrefourSA Ramazan kolisi fiyatları şu şekildedir:

carrefour-ramazan-kolisi.jpg

CarrefourSA Kart ile;

  • Klasik Ramazan kolisi 299,90 liradan,
  • Süper Ramazan kolisi 469,90 liradan,
  • Mega Ramazan kolisi 549,90 liradan,
  • Lüks Ramazan kolisi 899,90 liradan satışa çıkarırken axess'e özel %20 indirim fırsatı sunuluyor.

MİGROS’TAN % 35'LİK TASARRUF FIRSATI

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez ihtiyaçlarını tek bir pakette toplayan Migros avantajlı fiyatlarıyla merak uyandırıyor. Ürünleri tek tek almak yerine tek bir kolide alarak %35 tasarruf sağlayabilirsiniz. 4 kişilik bir ailenin İftar sofrasında ihtiyaç duyabileceği 13 ürünün yer aldığı Ramazan Bereket paketi 279,95 TL'den satışa çıkarılırken 23 adet ürünün yer aldığı Ramazan lezzet paketi ise 499,95 TL'den satılıyor.

migros-ramazan-kolisi.jpg

ŞOK’TAN TEK FİYATLIK UYGULAMA

ŞOK Marketler 13 çeşit ürünün yer aldığı Ramazan kolisi 299 TL'den satışa çıkarılıyor. paket içerisinde müşteriler tarafından en çok tercih edilen ürünler olan un, yağ, makarna, zeytin şeker ve çay bulunuyor.

ramazan-kolisi-sok.jpg

Çağrı marketlerde ise ideal paket olarak tanımlanan koli fiyatı ise 499,95 TL olarak belirlendi. Happy Center'da ise 4 farklı paket seçeneği yer alırken 11 ürünün bulunduğu Ramazan koşusu 395 TL'den 17 ürünün yer aldığı 3 tip koli ise 695 TL,795 TL ve 995 TL'den satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN