Selçuk Geçer 'al kenara koy' diyerek büyük fırsatı açıkladı! Buna yatırım yapan çuvalla para kazanacak

Selçuk Geçer 'al kenara koy' diyerek büyük fırsatı açıkladı! Buna yatırım yapan çuvalla para kazanacak

Yastık altında Türk lirası saklayanlar dikkat! Dolar ve altında fiyatlarında yükseliş vatandaşların kafasını karıştırmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın mı yoksa dolara mı yatırım yapılmalı?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den hayat kurtaran tavsiye geldi. Selçuk Geçer 'al kenara koy' diyerek büyük fırsatı açıkladı! Buna yatırım yapan çuvalla para kazanacak. İşte Selçuk Geçer'in kazandıracak dediği o yatırım aracı...

Elindeki Türk lirası ile neye yatırım yapacağını şaşıranlar bu haber sizin için. Çoğu yatırımcı altın ve dolar fiyatlarındaki yükselişlerden dolayı tercihini bu yönde kullanıyor. Peki altın mı alınmalı dolar mı? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, 'al kenara koy' diyerek büyük fırsatı açıkladı. Geçer, bu dönemde en karlı yatırım aracının kripto olduğunu ifade etti.

74 BİN DOLARI GÖREREK REKOR KIRDI

Kripto paralar dalgalı seyrine devam ediyor. Son olarak Bitcoin Ocak ayında Spot ETF’lerin kabul olmasının ardından bir düşüş yaşamıştı. Ancak bu düşüş kalıcı olmadı ve Bitcoin tekrardan 74 bin dolar seviyesine ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Yatırımcılar kripto paraya yatırım yapmadan önce ekonomistlerin yorumlarını yakından takip ederken Selçuk Geçer'den kritik yorum geldi.

yeni-proje-2024-04-19t104251-576.jpg

SELÇUK GEÇER BÜYÜK FIRSATI AÇIKLADI

Bitcoin'de düşüşlerin tekrardan görülebileceğini ve 49 bin dolar seviyelerinin tekrardan test edileceğini ifade eden Selçuk Geçer, "Bitcoin'in 50 bine inmesi, hatta 49 bin seviyelerine inmesi demek, diğer altcoinlerin Bitcoin karşısında daha fazla değer kaybetmesi demektir. Bu yüzden dikkatli olun. Elinizde mal varsa panikle satmayın, ancak buralardan çok fazla düşüş beklemeyin." yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-04-19t104230-225.jpg

"AL KENARA KOY! REKOR SEVİYELERE ULAŞACAK"

Yatırımcıların kripto paraya yönelebileceğini ve rekor yükselişlerin görülebileceğini ifade eden Geçer, "Yarın ki koşullarda Bitcoin'in 100 bin doları hatta 1 milyon doları görebileceğini düşünüyorum. Ethereum'un da önce 25 bin doları, sonra 100 bin dolarları göreceğini tahmin ediyorum. Ben Ethereum ve Bitcoin almayı planlıyorum ve bunları kenara koyup 10 yıl beklemeyi düşünüyorum. Eğer aynı fikirdeyseniz, hangi seviyeden alırsanız alın, ucuz alacağınızı unutmayın." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN