Ekrem İmamoğlu: Bu lojmanın masrafıyla iki tane yurt yaparız

Ekrem İmamoğlu: Bu lojmanın masrafıyla iki tane yurt yaparız

Seçim kampanyasında sürekli olarak 'israf düzenine son vereceğini' dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam katıldığı televizyon programında yine israf konusuna dikkat çekerken, belediyenin Florya'daki lojmanları üzerinden örnekleme yaptı.

Millet İttifakı'nın adayı olarak 23 Haziran'daki İstanbul Büyükşehir Belediye seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu, dün akşam Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu.

İmamoğlu, seçimlerden önce israf meselesini sürekli olarak gündeminde tutmuştu. İBB'nin israf içinde olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu'nun en büyük vaatlerinden biri de "bu düzeni sona erdireceğim" söylemleriydi. İBB Başkanı İmamoğlu israf konusunda, "Sorgusuz sualsiz harcamaların önlendiği, lüksten şatafattan uzak, tasarrufla insanına hizmet üreten bir anlayışı hakim kılacağız. İsrafın ispatlarını kamuoyuyla paylaşmayı vazife edineceğiz. Böyle bir dönemi yaşatmak Türkiye adına da büyük bir kazanım olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

"SIRF BU MASRAFLA İKİ TANE YURT YAPARIZ"

Katıldığı canlı yayın programında konuşan İmamoğlu, israf konusunu yeniden gündeme getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Belediyenin lojmanı var. 14 aile yaşıyor, 60 dönüm arazide. 40 tane güvenlik çalışıyor. Adam Anadolu Yakasında görev yapıyor, lojmanı Florya'da. Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN