2 kişi ölmüş 1 kişiyi yaralanmıştı: Huzurevinde dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

Antalya'da huzurevinden çıkartılacağı gün husumetli olduğu kişilere uykusunda bıçakla saldırıp 2 kişi öldüren ve 1 kişiyi de ağır yaralayan İzettin Süğüt'ün olay anında huzurevindeki görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Antalya Büyükehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece dehşet yaşandı. Daha önce huzurevinde yaşanan tartışmalar nedeniyle yönetim tarafından çıkışına karar verilen İzzettin Süğüt (65), çıkartılacağı gün husumetli olduğu kişilere uykusunda bıçakla saldırdı.

9184278.jpg

2 kişiyi öldüren 1 kişiyi de ağır yaralayan Süğüt, çıkartıldığı nöbetçi hakimlik tarafından "Tasarlayarak insan öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevinde gönderildi. .

9185805.jpg

2 ELİNDE BIÇAKLA GÜVENLİK KAMERASINDA

Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Süğüt'ün koridora çıktığı ve kendisine gelen güvenlik görevlisini gördüğü esnadan peşinden gittiği, güvenlik görevlisinin yere düşerek kalkıp kaçtığı anlar yer aldı.

9185804.jpg

Süğüt'ün iki elinde bıçak olması ve huzurevinin merdivenlerinden inerek kaçması da güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

9185802.jpg

İlgili Haberler