Ergin Ataman: İzlanda'yı mutlaka yeneceğiz

Ergin Ataman: İzlanda'yı mutlaka yeneceğiz

A Milli Takım Teknik Direktörü Ergin Ataman, Sırbistan karşısında alınan yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Ergin Ataman, Sırbistan karşısında alınan yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.  

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası 4. maçında Sırbistan ile karşılaşan 12 Dev Adam, sahadan 91-72 mağlup ayrıldı. A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, bu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Ataman, son anlardaki rahatsızlığı hakkında "Sabahtan beri ses tellerimde bir problem var. Doktorlar pastil veriyorlar ama özellikle son molada konuşamadım. Komutlarım gitmedi sahaya. Ufuk'tan (Sarıca) rica ettim. Sonuçta aynı şeyi yapıyoruz. Yarına kadar yoğun bir tedavi ile normale geleceğini düşünüyorum." dedi. 

"Sırbistan zor bir takım"

Sırbistan maçını değerlendiren Ataman, "Dün akşam saat 9'da biz otele gittik. Çok yıpratıcı zor bir maçtan sonra. Sırbistan da dün öğlen maçı rahat bir takımla oynadı. Zaten iyi bir takım Sırbistan. Devrede konuştuk ancak kazanamadık maçı. Artık İzlanda maçına bakacağız." sözlerini sarf etti.  

"Yarınki sonuçlar bizi 4.lüğe itebilir"

İzlanda karşısında kazanmak istediklerini vurgulayan A Milli Takım Başantrenörü, "Dün akşamki İtalya'nın İspanya'yı yenmesi çok sürpriz oldu bizim için. İzlanda'yı yendiğimiz zaman gruptan 3. olarak çıkmayı garantiliyoruz. Ama yarınki sonuçlar bizi 4.'lüğe itebilir. Biz bu turnuvaya hedef maçları kazanmak için geldik. Yarın kazanıp, diğer maçların sonuçlarına göre çeyrek finaldeki rakiplerimizi göreceğiz." şeklinde konuştu.

"İzlanda maçını kazanacağız"

Mutlak kazanacaklarına inanan Ergin Ataman, "Konsantrasyon sorunu yaşayacak bir maç değil İzlanda maçı. Gruptan çıkmamız için kazanmamız gerekiyor. Euro Basket 2015'e geldiklerine göre gücü olan bir takım onlar da. Yarın neyseki maç 9'da sanırım buranın saatine göre maç. Vaktimiz var hem dinlenmek hem de hazırlanmak için. Yarınki İzlanda maçını mutlak kazanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN