Fatih Terim’e Dursun Özbek freni

Fatih Terim’e Dursun Özbek freni

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı birçok taraftarın kulübe geri dönmesini istediği Fatih Terim’le ilgili konuştu. Fatih Terim ile görüşmediklerini vurgulayan Özbek, “Taraftar bize inansın, şampiyonluk yolunda en ufak bir sapmamız yok” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim’in Igor Tudor’un yerine Sarı-Kırmızılı takımın başına geçeceği iddialarına yanıt verdi. Özbek, NTV Spor’a yaptığı açıklamada “Ankara’ya gidiyorum. Çok sevdiğim bir kardeşimin düğün programı var seyahatim onun için” dedi. Yönetim kurulu toplantısında Igor Tudor’un durumunun konuşulup konuşulmayacağıyla ilgili soruya yanıt veren Dursun Özbek “Normal toplantımız var. Beşiktaş mağlubiyetine çok üzüldük ama bu anlamda olayı speküle etmemek lazım. Salı günü (Bugün) rutin toplantımız olacak, söyleyeceğim bu kadar” şeklinde konuştu.

Fatih Terim ile görüşmediklerini vurgulayan Özbek, “Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ve bu konuda görüşmedik. Sayın Terim de bunu söyledi” ifadelerini kullandı. Ayrıca taraftarlara da seslenen Başkan Özbek “Hepimiz üzüldük, üzücü bir gece oldu. Taraftar bize inansın, takıma inansın, şampiyonluk yolunda en ufak bir sapmamız yok. Mayıs ayını beklememiz lazım. Galatasaray hala şampiyonluğun en büyük adayı. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Onlardan sadece bunu istiyorum. Şampiyonluk onlarla birlikte gelecek” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN