Fenerbahçe'den Gabriel Barbosa'ya çılgın teklif (Gabriel Barbosa kimdir?)

Fenerbahçe'den Gabriel 
Barbosa'ya çılgın teklif
(Gabriel Barbosa kimdir?)

Fenerbahçe futbol oteriteleri tarafaından 'Yeni Neymar' olarak adlandırılan Santos’un forveti Gabriel Barbosa’ya çılgın bir teklifte bulundu.

Santos’un 19 yaşındaki süper yıldızı Gabriel Barbosa için 20 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı açıklanan sarı lacivertliler bu transferi gerçekleştirirse Brezilya’nın yeni nesildeki en önemli oyuncularından birini transfer etmiş olacak.Brezilyalı FIFA menajeri Wagner Riberio 20 milyonluk teklifi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bu yıl Santos’ta müthiş bir sezon geçiren Gabigol lakaplı genç yıldız profesyonel yaşamındaki ilk golünü henüz 17 yaşındayken kaydetmişti. Brezilya’nın U20 takımında da forma giyen oyuncunun eğer transferi gerçekleşirse sarı lacivertliler 12. Transferlerini yapmış olacaklar.

Neymar'dan sonraki en önemli transfer

Bu transfer gerçekleşirse Neymar'dan sonra en önemli Brezilyalı transferi olur. Çünkü Neymar'ın Santos'tan ayrılmasından sonra tüm Brezilya Gabriel'e bel bağladı. Santos taraftarları ona yeni Neymar demekle kalmadı Gabigol lakabını taktı. Gabriel saç stilinden futbol tarzına kadar Neymar'a olan benzerliğiyle biliniyor. Neymar'ın Barça'ya gitmesinden sonra real madrid misilleme olarak Santos'tan oyuncuyu istedi ancak o dönem Katalan Kulübü'nün bu transferi engellediği iddia edildi.

15-08/29/31059116.jpg

Ülkesinin yeni yıldız adayı

Asıl mevkiisi sol kanat olan 'Gabigol' lakablı 18 yaşındaki futbolcu, ileri uçta ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Brezilya futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen Gabriel, bu sezon 18 maçta, 1094 dakikada 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Brezilya U20 takımında da forma giyen genç futbolcunun, Santos ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Gabriel Barbosa kimdir?

Ağustos 1996 doğumlu olan Gabriel Barbosa, Neymar'ın giydiği 10 numaralı Santos formasını henüz 18 yaşında sırtına geçirmeyi başardı.
Oyun olarak Neymar'a çok benzeyen Gabriel Barbosa, genç yaşına karşın Santos formasını 83 kez giydi ve 26 gol attı. Brezilya U20 takımının en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Gabriel, 12 kez giydiği milli takım formasıyla 4 gol attı.

Gabriel, Eylül 2014'te 5 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN