3 yıllık evlilerdi! Kübra'yı katledip, kuzenini yaraladı

3 yıllık evlilerdi! Kübra'yı katledip, kuzenini yaraladı

Çanakkale'de özel harekat polisi olarak görev yapan Mehmet Kanat, Balıkesir'de bayram ziyareti sırasında eşi Kübra Kanat'ı katlederek, kuzenini yaraladı. Katil Kanat aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Kadın cinayetinin yeni adresi Balıkesir oldu. Dehşet veren olay Manyas ilçesinde meydana geldi. 3 yıllık evli olan Mehmet Kanat eşi Kübra Kanat ve teyzesinin oğlu Mesut Görgül ile birlikte babası Kadir Kanat'ın evine gitti.

İddiaya göre, Mehmet Kanat ve Mesut Görgül arasında daha önceye dayanan bir husumet bulunuyordu. Bayram nedeniyle barıştıkları söylenen iki kuzen Mehmet Kanat'ın evinde alkol almaya başladı.

Mehmet Kanat, eşinin de kuzeni işe barışmasını istedi. Eşi Kübra Kanat buna karşı çıkınca, taraflar tartıştı. Mehmet Kanat, beylik tabancasıyla önce kuzenine ateş etti. Bacaklarına 5 mermi isabet eden Görgül kanlar içerisinde yere yığıldı.

661e3a3f1f006e127a7a671e.webp

KAFASINA 2 EL ATEŞ ETTİ

Kanat, daha sonra eşi Kübra'nın başına iki kez silahla ateş etti. Genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil Kanat aynı silahla intihar etti.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Mart Şubat 2024 Raporuna göre, bu ay 25 kadın cinayeti işlendi. 21 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN