Berzeg'in bulunduğu alan daha önce 9 kez taranmış... 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek

Berzeg'in bulunduğu alan daha önce 9 kez taranmış... 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in kemiklerine, daha önce 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında ulaşıldığı öğrenildi. Kemikler, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ölüm nedeni adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek.

Ekonomist Korhan Berzeg'in kemiklerine, daha önce 9 kez taranan 325 kilometrekarelik bir alanda ulaşıldığı öğrenildi. Ölüm nedeni adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası, adli tıptaki incelemelerin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

yeni-proje.jpg

SIRTLAN SALDIRISI İHTİMALİ GÜNDEMDE

Kemiklerin yabani hayvanlar tarafından dere kenarına taşınmış olabileceği değerlendirilirken, ekipler Gelgeç Mahallesi'ndeki su hattının başlangıcından Armutlu Mahallesi Fındıklı Deresi mevkisine doğru arama yaptı. Bölgenin aynı zamanda sırtlanların üreme alanı olduğu belirtildi.

yeni-proje-1-006.jpg

O BÖLGE, BERZEG KAYBOLDUKTAN 12 GÜN SONRA ARANMIŞTI

Korhan Berzeg'in, 23 Nisan'da ve sonrasında 7 gün boyunca yürütülen arama çalışmalarında bulunan kemiklerine ise daha önce 9 kez, hem karadan ekipler ve iz takip köpekleriyle hem de havadan dronlarla taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında ulaşıldığı öğrenildi.

Bölgenin, 28 Haziran'da arandığı ancak hiçbir ize rastlanmadığı, havanın yağışlı, arazinin sarp ve dik, bitki örtüsünün de sıkı olması nedeniyle bölgeye, Berzeg kaybolduktan 12 gün sonra gidilebildiği kaydedildi.

yeni-proje-2-005.jpg

ÖLÜM OLAYININ GERÇEKLEŞME ŞEKLİ ARAŞTIRILIYOR

Berzeg'in ölüm nedeniyle ilgili soruşturma çok yönlü yürütülürken, tüm ihtimaller de değerlendiriliyor. Berzeg'in hayvan saldırısında ölüp, cesedinin parçalanarak taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, bu nedenle kemiklerde diş izi aranıyor.

Ölüm nedeni adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası, adli tıptaki incelemelerin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN