Denizden bedavaya toplayıp yapıyor, her yere satıyor! Hobisi işi oldu, o kişilerden para almıyor

Denizden bedavaya toplayıp yapıyor, her yere satıyor! Hobisi işi oldu, o kişilerden para almıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlarla ürettiği ahşap ürünlerle dikkat çekiyor. İlk başta hobi olarak başlayan Kocatepe, talebin artmasıyla birlikte satış yapmaya başladı. Ancak o kişilerden para almıyor. İşte detaylar…

Ordu Fatsa’da yaşayan Kocatepe, hobi olarak denizden topladığı ağaçları ahşap ürünlere çevirmeye başladı. Topladığı ağaçları kullanarak abajur, lamba, ayna ve dekoratif ürünler yapan Kocatepe, el emeği ürünleri yoğun ilgi görünce satışa başladı…

orduda-2.jpg

TALEP ARTINCA İNTERNET SİTESİNDEN SATIŞA BAŞLADI

El emeği ürünlerine talebin artmasıyla internet sitesi açarak satışa başladığını söyleyen Kocatepe, “Yaklaşık 1 aydır bu iş ile uğraşıyorum. Biz bir dostumuza hediye olsun diye deniz minarelerinden rüzgargülü yapmakla başladım. Sonrasında baktım ki güzel işler ortaya çıkıyor. Sel suları ile akarsuların denize getirdiği ve tekrar kullanılmayacak ağaçları toplayarak, kendimize bu şekilde güzel ürünler yapmaya başladık. İlk etapta kendimiz için ürettik, sonrasında isteyen çok olunca bunun üzerine çalışmaya karar verdik. Sonrasında talep daha fazla artınca biz bu ağaçları nasıl daha fazla değerlendirebiliriz? Diye düşündük ve kendimize bir internet sayfası kurduk, buradan satışa başladık” dedi.

orduda.jpg

AYNA, ABAJUR, LAMBA…

Çok bir getirisi olmayan işi hobi olarak yaptığını vurgulayan Kocatepe, “Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir. Yaptığımız ürünlere gelecek olursak genelde aydınlatma ürününe çalışıyoruz. Ayna isteyenler çok oluyor. Abajur, lamba için özel elde örme sepetlerimiz var. Aynaları kendimiz yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.

orduda-1.jpg

HAYVANSEVERLERDEN ÜCRET ALMIYOR

Hayvanseverler için ücretsiz tasma yaptığı bilgisini de veren Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için yine ücretsiz tasmalar yapıyoruz. Ama genel olarak baktığımız zaman aynaları aydınlatma ve özel istek üzerine çalışıyoruz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN