Eşini öldürdükten sonra yaptıkları şaşkınlık uyandırdı, sözleri kan dondurdu! O anlar anbean kaydedildi

Karısını bıçaklayarak öldüren adam, eşini öldürdüğü için pişman olmadığını söyledi. Katil zanlısının cinayet sonrası anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Adıyaman'ın merkez ilçesine bağlı Siteler Mahallesi, Kavi Caddesi üzerinde ikamet eden Naile Y. (71) ile eşi Abuzer Y. (72) arasında tartışma çıktı. Abuzer Y., tartışma sırasında sert bir cisimle başına vuran eşi Naile Y.'yi eline aldığı bıçakla defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı.

yasli-ciftin-kavgasi-cinayetle-bitti-10.jpg

"PİŞMAN DEĞİLİM, BENİ İÇERİYE ATIN"

Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Naile Y., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekiplerince yakalanarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirilen Abuzer Y., "Pişman değilim, beni içeriye atsınlar" dedi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Abuzer Y., sabah saatlerinde Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Adıyaman Adliyesi'ne getirildi.

yasli-ciftin-kavgasi-cinayetle-bitti-9.jpg

CİNAYETTEN SONRA PENCEREDEN ETRAFI İZLEMİŞ

Eşini bıçaklayarak öldüren Abuzer Y.'nin olayı gerçekleştirdikten hemen sonra evin penceresinden dışarıyı izlediği ve kendi kendine bir şeyler söylediği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Bir yandan pencereden dışarıyı izleyen bir yandan da, "İşte bana diyordu kocam değilsin, böyle diyenin hali budur" diyen Abuzer Y., aynı zamanda, "Hadi gidin de rezil olun" gibi sözler kullandı.

Yaşanan olayın ardından pencereden hem etrafı izleyen hem de dehşete düşüren sözler söyleyen Abuzer Y., Adıyaman Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

yasli-ciftin-kavgasi-cinayetle-bitti-1.jpg

yasli-ciftin-kavgasi-cinayetle-bitti-5.jpg
Naile Y.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN