Emma Stone gerçek adını kullanmak istiyor: Oscarlı yıldızın büyük acısı

Emma Stone gerçek adını kullanmak istiyor: Oscarlı yıldızın büyük acısı

Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone, gerçek adı olan 'Emily'yi kullanmak istediğini açıkladı. Oyuncular Birliği'nde başka bir isimle kayıtlı olduğu için bu adı kullanamayan Stone, artık 'Emily' olarak anılmak istiyor.

"Poor Things" filmiyle bu yıl Oscar Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Emma Stone, gerçek adı olan 'Emily'yi kullanma arzusunu dile getirdi. Profesyonel sahne adı olarak 'Emma Stone'u kullanan başarılı oyuncu, gerçek adının daha yansıtıcı olacağını düşünüyor.

NEDEN "EMMA" OLDU?

Emma Stone, sahne adı olarak 'Emma'yı seçerken, büyük bir hayranı olduğu Spice Girls grubunun üyesi Emma Button'dan esinlenmişti. Ancak Stone, gerçek adı 'Emily'ye olan bağlılığını ve bu ismi profesyonel hayatında kullanma isteğini vurguluyor. Oyuncu, "Birkaç yıl önce çıldırdım ve 'Artık bunu yapamam. Bana sadece Emily deyin' dedim" şeklinde konuştu.

OYUNCULAR BİRLİĞİ ENGELİ

Stone'un 'Emily Stone' olarak sahne adını kullanamamasının nedeni, bu ismin Oyuncular Birliği'nde başka bir aktris tarafından alınmış olması. Bu durum, Stone'u 'Emma' adını kullanmaya yönlendirmiş. Ancak oyuncu, gerçek adını kullanma konusunda kararlı görünüyor ve bu değişikliğin kariyerine nasıl yansıyacağını zaman gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN