Fatih'te akılalmaz gece! Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp evi ateşe verdi

Fatih'te akılalmaz gece! Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp evi ateşe verdi

İstanbul Fatih'te, ses yaptığı gerekçesiyle bir kişi, üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalıştı. Başarılı olamayınca evi ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Yaşanan hareketli dakikalar kameralara yansıdı. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarılırdı.

Akılalmaz olay, saat 01.30 sıralarında 5 katlı bir binada yaşandı. İddiaya göre, 4'üncü katta yaşayan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, daha önce birçok kez tartıştığı üst kattaki komşusunun kapısına giderek yanında getirdiği matkap ve balyozla kapıyı açmaya çalıştı. Başarılı olamayan saldırgan, evin kapısını ateşe verdi.

yeni-proje-3.jpg

Evde bulunan 4 kişilik aile, evin içine giren dumandan etkilenirken, saldırganın kapıda beklemesinden dolayı da içeride mahsur kaldı. Dumandan etkilenen 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile evin penceresinden kurtarıldı. Bu sırada, olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan ile iletişime geçerek ikna etmeye çalıştı.

yeni-proje-2.jpg

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Ekiplerinin ikna çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine, adrese özel harekat polisleri sevk edildi.

yeni-proje-5.jpg

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen saldırgan, özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

yeni-proje-4.jpg
Saldırgan

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Oturdukları evin kapısının saldırgan komşuları tarafından ateşe verilen 4 kişilik aile, olay anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

yeni-proje-7.jpg

Görüntülerde, kapının altından evin içerisine giren dumanları gören aile fertleri, 'yanıyoruz ya böyle bir şey yok' diye bağırdı.

yeni-proje-6.jpg

'MATKAPLA İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI'

Evde mahsur kalarak panikleyen ve pencereye çıkıp bağırarak yardım isteyen Muhammed Enes, "Alt kattaki komşu, matkapla içeri girmeye çalıştı, evin kapısını yaktı. Balyozla kapıya vurdu. Polisleri aradık polis geldi. Camdan bağırdım polislere yardımcı olsanıza adam kapıyı yakıyor. Özel harekat polisleri geldi.

Saldırgan benim alt komşum, bu gece hiçbir tartışma yaşamadık, ruh hastası kendisi kuruluyor. Daha öncede polisi çağırmıştık. Çevik kuvvet geldi, kapısını koçbaşıyla kırmıştı. Kapısını biz mi kırdık zannediyor artık. Sürekli iki, üç akşam da bir geliyor. Daha önce 4-5 defa şikayetçi olduk. 1'inci kattaki komşuyu da rahatsız ediyor. O da şikayetçi oldu ama almıyorlar.'' dedi.

Öte yandan, saldırganın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirilirken, polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN