İstanbul'un yaşayacağı deprem felaketini korkunç kelimelerle özetledi! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan çarpıcı sözler

İstanbul'un yaşayacağı deprem felaketini korkunç kelimelerle özetledi! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan çarpıcı sözler

Başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki hemen her kenti etkileyecek Marmara depremi için uyarılarını sürdüren Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul'da yaşayanlar için kapkara tablo çizdi. İşte, Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem yorumları...

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye genelinde beklenen depremlere ilişkin öngörülerini ve analizlerini paylaşmayı sürdürüyor.

"İSTANBULLULAR YAŞAYAN ÖLÜ"

Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın Marmara Denizi'nden geçen kısmında beklenen depremi hatırlatan ve İstanbul'daki insan ve bina yoğunluğuna dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Deprem olacak düttürüsü kullanılarak dilberim İstanbul yok edildi. Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir" dedi.

ahmet-ercan-deprem-aciklamasi.jpg

Prof. Dr. Ahmet Ercan, daha önce yaptığı paylaşımda asılsız deprem uyarılarına tepki göstererek, "Yapılaşmayı kışkırtıyor, yeşili daraltıyor, ekonomiyi boş yatırıma yöneltiyor, toplum psikolojisini bozuyor, yaşam sevincini öldürüp, verimi düşürüyor. Ülkemizin en büyük sorunu deprem değil" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN