Kırmızı bültenle aranıyorlardı: Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov İstanbul’da yakalandı

Kırmızı bültenle aranıyorlardı: Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov İstanbul’da yakalandı

Interpol kırmızı bülteniyle uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-23” operasyonuyla yakalandı. Zanlılar ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Interpol kırmızı bülteniyle “Yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık" suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un, İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-23” operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Mahzen-23" operasyonuyla İstanbul'da yakalanan ve haklarında Kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov; ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN