Korhan Berzeg'in evinin yakınında arama çalışmaları devam ediyor: Bu kez kafatası ve ve kemik parçaları bulundu

Korhan Berzeg'in evinin yakınında arama çalışmaları devam ediyor: Bu kez kafatası ve ve kemik parçaları bulundu

Yaklaşık bir yıl önce yürüyüşe çıkıp bir daha dönmeyen ve bulunan kemik parçalarıyla ölümü doğrulanmış olan ekonomist Korhan Berzeg'in evine yakın bir bölgede yeni kafatası ve kemik parçaları bulundu.

Balıkesir Gönen'de geçen yıl haziran ayında evinden yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili uzun süredir devam eden arama çalışmalarında yeni gelişmeler yaşandı.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişme: DNA eşleştiKorhan Berzeg

KAFATASI VE ÜÇ KEMİK PARÇASI DAHA BULUNDU

Jandarma ekipleri, Berzeg'in kaybolduğu yer olan Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde yaptıkları detaylı incelemelerde, kafatası parçası ve üç kemik daha buldu.

DNA'LAR EŞLEŞMİŞTİ

312 gün önce kaybolan Berzeg'in kemiklerine geçtiğimiz haftalarda ilk ulaşıldığında, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan DNA testleri sonucunda kızı Nisa Berzeg'den alınan örnekle eşleşme sağlanmış ve Berzeg’in ölümü kesinleşmişti. Bulunan yeni kemik parçaları da İstanbul'a gönderilerek diğer buluntularla bağlantılarının olup olmadığı araştırılacak.

İKİ BUÇUK AY SONRA TİNA EVİNE GERİ DÖNMÜŞTÜ

Korhan Berzeg'in kaybolduğu gün, sabah yürüyüşüne çıktığı ve yanında köpeği Tina'nın da olduğu biliniyordu. Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölge başta olmak üzere geniş bir arazi alanında yapılan aramalar sonucunda herhangi bir iz bulunamamıştı. Ancak köpeği Tina, olaydan yaklaşık iki buçuk ay sonra sağlıklı bir şekilde bulunmuştu. Tina'ya takılan GPS cihazı ile yapılan takip çalışmaları da sonuç vermemişti.

Kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Berzeg’e ait kimlik ve banka kartlarının bulunması, ailenin ve araştırma ekiplerinin umutlarını yeniden yeşertmiş, ancak bu buluntuların Berzeg'e ait olup olmadığına dair kesin bir bilgi yoktu. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde yapılan DNA testleri ise kaybolan ekonomistin akıbetini netleştirdi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Jandarma ekiplerinin bölgedeki aramaları titizlikle devam ederken, Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması da sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN