Korhan Berzeg için arama çalışmalarında son dakika gelişmesi: Dere yatağında bir delil daha bulundu

Korhan Berzeg için arama çalışmalarında son dakika gelişmesi: Dere yatağında bir delil daha bulundu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde sürdürülen kayıp ekonomist Korhan Berzeg arama çalışmalarında dere yatağında yeni bir kemik parçası daha bulundu.

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde üç gün önce başlatılan kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ederken, Fındıklı Deresi mevkiinde yeni bir bulguya rastlandı. Jandarma ekipleri, dere yatağında yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik parçası daha buldu.

9139945.jpg

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Korhan Berzeg’in kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları, Jandarma Arama Kurtarma (JASAT) timleri, asayiş jandarma ekipleri ve komando timleri öncülüğünde devam ediyor. Arama faaliyetlerine 3 kadavra arama köpeği de eşlik ediyor. Bulunan kemik parçasının, insan veya hayvana ait olup olmadığının belirlenmesi için detaylı incelemeler yapılacak.

9139944.jpg

İNCELEME İÇİN İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ

Dere yatağında bulunan kemik parçası, diğer bulgular gibi İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’ne gönderildi. Burada yapılacak olan detaylı incelemelerle kemik parçasının Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı ve insan kaynaklı mı yoksa bir hayvana mı ait olduğu tespit edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN