Manavlar o meyveyi kasada saklıyor! Şaka değil gerçek... Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı

Manavlar o meyveyi kasada saklıyor! Şaka değil gerçek... Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı

Baharın gelmesiyle birlikte tezgahlarda yeni meyveler çıkmaya başladı. Tezgahlar yaz ayına hazırlanırken, manavlar o meyveyi kasada saklıyor. Şaka değil gerçek… İşte, fiyatının dudak uçuklattığı o meyve…

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan yılın ilk eriği tezgahlarda yerini aldı. 10 tanesi 200 TL’ye satılan erik resmen altın kıymeti görüyor.

taneyle-erik-satisi-1.jpg

ÇALINMA İHTİMALİNE KARŞI KASASINDA SAKLIYOR

Sivas’ta sebze halinde 30 senedir esnaflık yapan Ahmet Şarkışla, eriklerin çalınma ihtimali olduğu için kasasında sakladığını belirtti.

taneyle-erik-satisi-2.jpg

Şarkışla, şuan pahalı olduğundan ön siparişle erik getirdiklerini söyleyerek, hamileler gibi özel durumu olanların yüksek fiyata rağmen talepte bulunduklarını aktardı. Şarkışla, gün içinde alınmayan erikleri ise çalınma ihtimaline karşı para kasasında saklıyor. 10 tanesi 200 lira olan eriğin Nisan ayının ortasında bollaşması ve fiyatının düşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN