Meteorolojiden son dakika uyarısı! Akdeniz'i aşıp yarın Türkiye'ye gelecek: Afrika'dan yine yola çıktı

Meteorolojiden son dakika uyarısı! Akdeniz'i aşıp yarın Türkiye'ye gelecek: Afrika'dan yine yola çıktı

Meteoroloji kaynakları peş peşe uyarılar vermeye devam ediyor. Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum son dakika uyarısı paylaştı. Afrika'dan Türkiye'ye yola çıktı, yarın ulaşacak. Akdeniz'i aşıp Türkiye'ye girecek. Boşuna cam silip araba yıkamayın...

Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum, ülkemiz için son dakika uyarısı paylaştı. Akdeniz'i aşıp yarın akşam ülkeye giriş yapacak Afrika tozu için önlem alınması gerektiğini duyurdu.

ÇAMUR YAĞMURU BEKLENİYOR

İstanbul'daki çamur yağmurunun sebebini uzmanı açıkladı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Son dakika uyarısıyla birlikte Afrika'dan gelen tozların Türkiye'ye hareket ettiği bildirildi. Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum tarafından yapılan paylaşıma göre, Afrika üzerinden yola çıkan tozlar, Akdeniz'i aşarak salı akşamı Türkiye'ye ulaşacak. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri, toz ve yerel çamur yağmuru bekleniyor.

SOLUNUM RAHATSIZLIĞI OLANLAR DİKKAT

Afrika tozlarının yurdumuza giriş yapmasıyla birlikte, hava kalitesinde düşüş yaşanması ve yerel çamur yağışının etkili olması bekleniyor. Bu durumun özellikle solunum yolu rahatsızlığı olan kişiler için olumsuz etkilere yol açabileceği belirtildi.

Ayrıca Hava Forum, gelecek olan tozlu hava nedeniyle araçların temizlenmemesini önerdi. Araba yıkamanın ve cam silmenin bu dönemde yapılmaması, tozların etkisi azaldığında temizlik işlemlerinin gerçekleştirilmesinin daha uygun olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN