Polis denetiminde aniden motosikletini yere attı! Sinir krizi geçiren sürücü motosikletini yaktı: O anlar kameralara yansıdı

Beyoğlu'nda yaşanan ilginç bir olay kameralara yansıdı. Polis denetimi sırasında aniden motosikletini yere atan sürücü sinir krizi geçirdi ve motosikletini yaktı! O anlar kameralara böyle yansıdı

Beyoğlu'nda polis denetimi sırasında meydana gelen olayda, bir sürücü sinir krizi geçirerek motosikletini ateşe verdi. Olay, Şehit Muhtar Mahallesi'nde saat 02.15 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri tarafından yapılan denetimde, 33 VEJ 09 plakalı motosiklet sürücüsü durduruldu. Ancak denetim sırasında sürücü bir anda sinir krizi geçirerek motosikletini yere attı ve ardından ateşe verdi.

Ekiplerin müdahalesine rağmen motosikleti yakan sürücü, polis ekiplerine mukavemet gösterdi. Güçlükle kontrol altına alınarak gözaltına alınan sürücü, polis merkezine götürüldü.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alev alan motosikleti söndürdü. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.