Saldırıya uğrayan gazeteci Demirağ'a Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapis

Saldırıya uğrayan gazeteci Demirağ'a Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapis

Geçtiğimiz ay evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten cezaevine giriyor.

Demirağ bugün Yeniçağ'daki yazısında, 11 ay 20 günlük cezasının infazı için hapse gireceğini 'Mahpus çantası’ başlıklı yazısında anlattı.

"Siz bu satırları okurken ben de kapının arkasında hazır bekleyen çantamı alıp cezaevine girmiş olacağım" diyen Demirağ, şu ifadeleri kullandı: 

"Suçum 'Cumhurbaşkanına hakaret'. Daha önce yazdım. FETÖ'cü polislerin kumpası ile tutulan fezleke, konuşma metninin  kaseti bana verilmedi. Montajsız video izletilmedi. Karar gıyabımda verildi. Hakim dinlemedi bile. Talimatla alınan ifadeyi yeterli gördü. İstinaf Mahkemesi de hiç bir işlem yapmadan onayladı. Hasılı 11 ay 20 günlük ceza infaz edilecek. Bu arada devam eden sayısına yetişemediğim başka davalar da var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN