Turgut Altınok'tan mal varlığı açıklaması: Tapularla ilgili...

Turgut Altınok'tan mal varlığı açıklaması: Tapularla ilgili...

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok'tan mal varlığıyla ilgili açıklama geldi. "Antalya’da 600 konuta sahip olduğu" iddialarına ilişkin belge paylaşacağını bildirdi. Altınok, "Birazdan size tapularla ilgili belgeleri verecekler" dedi.

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Antalya’da 600 konuta sahip olduğu" iddialarına ilişkin belge paylaşacağını söyleyen Altınok, "Birazdan size tapularla ilgili belgeleri verecekler" ifadelerini kullandı.

Altınok, Antalya ve ilçelerinde adına var ise kayıtlı dairelerin tapu bilgilerinin araştırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne, dilekçeyle başvuruda bulunduğunu anlattı. Antalya'da adına kayıtlı 600 daire olduğu iddiasının ispatlanması halinde istifa edeceğini belirten Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da söz konusu iddiaları savunmasına tepki gösterdi.

Dilekçeye verilen cevabın bugün eline ulaştığını bildiren Altınok, 'sorgulama sonucunda Antalya il ve ilçe sınırları içerisinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır.' Bunu bütün kamuoyunun takdirine sunuyorum. Kimin yalancı, iftiracı, çamur ve kimin de dosdoğru olduğunun belgesidir.

Ankaralı bilmeli ki bir tarafta tertemiz bir aday var, öbür tarafta yalan ve çamura batmış iftiracı bir aday var. (Mansur Yavaş) Kendisi tabii Londra'da aldığı evin hesabını veremez. Şu anda oturduğu 25 milyon liralık evinin hesabını veremez. İkisini de belediye başkanı olduktan sonra almış. Yani 25 yıl belediye başkanlığı yapsa 25 milyon liraya o evi alamaz."

'İFTİRA...'

Yavaş'ın kızına Londra'da ev aldığını belirten Altınok, kendisinin bütün mal varlığının Türkiye'de olduğunu söyledi.

Dilekçeye verilen cevabı göstererek, iddiayı dile getirenlere yönelik çağrıda bulunan Altınok, "Sayın Yavaş, zerre onurun varsa Altınok'tan özür dilersin ve istifa edersin." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN